Lezing & Boeklancering: Humanification

Op 18 april 2017 is de boeklancering en lezing van Christian Kromme en jij kunt daarbij zijn. Bestel je ticket al voor € 29,50 en je krijgt als één van de eerste het nieuwe boek en een inspirerende lezing van Christian Kromme.

Het boek Humanification onthuld het DNA van technologische innovatie en helpt hiermee investeerders, leiders, ondernemers en beleidsmakers beter te anticiperen op de extreem snelle technologische veranderingen van vandaag de dag. Het boek zal je kijk op de rol van technologie binnen onze samenleving totaal veranderen!


Humanification Book Cover
“Humanification will stay with you consciously or unconsciously; it will change your everyday life. A truly remarkable book that no entrepreneur, leader or policy maker can afford to miss.”Ad Nederlof - Chairman of the VANAD Group and former CEO of Genesys
Reviews amazon

Wat, Wanneer en Waar?

Wat?

Lezing en boeklancering van
het boek: Humanification,
Go Digital, Stay Human

Wanneer?

18 april 2017
Programma start om 19:00
en duurt tot +/- 22:00

Waar?

Da Vinci Theater
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden

Boek Promotie Trailer

Bekijk hier de korte promo video over de inhoud van het boek Humanification

Programma


19:00 uur – Inloop
19:30 uur – Opening zaal en introductie
19:35 uur – Inspirerende lezing
20:25 uur – Uitreiking eerste boek
21:00 uur – Signeersessie en borrel
22:00 uur – Einde

Reserveer online!


U kunt nu online reserveren. De kosten voor de inspirerende lezing en een luxe hard cover versie van het boek ‘Humanification’ bedragen per ticket €29,50. De avond wordt afgesloten met gezellige borrel (hapjes en drankjes zijn inbegrepen in de prijs). Een ticket reserveren zonder boek is uiteraard ook mogelijk.

Aanmeldformulier

Wilt u de lezing en boeklancering op 18 april 2017 zelf bijwonen en tevens als één van de eerste het boek Humanification ontvangen? Dan kunt u zich hieronder gemakkelijk online aanmelden en gebruikmaken van de speciale aanbieding: Inspirerende lezing + luxe hardcover boek voor slechts € 29,50.

De pers kan zich hier aanmelden op deze link


Over Christian Kromme

In 2011 heeft Christian een vrij unieke vinding gedaan. Tijdens de zoektocht naar zijn dochters gezondheid heeft Christian zeven unieke golfpatronen ontdekt in de ontwikkeling van cellen en biologische organismen.

Deze zeven golfpatronen vormen tevens een blauwprint voor de ontwikkeling van disruptieve technologische trends die we vandaag de dag om ons heen zien. De patronen zijn zelfs in staat om toekomstige technologische trends te voorspellen. Dit geeft organisaties en bedrijven meer zekerheid naar de toekomst toe en daarmee een solide basis bij de vorming van langere termijn visies en strategieën.

 

Contact

Voor vragen, opmerkingen of suggesties kan je onderstaande formulier gebruiken.

Contact form

Telefoon: 030-3040025
Mail: info@sprekershuys.nl