Lezing & Boeklancering: Humanification

Op 18 april 2017 is de boeklancering en lezing van Christian Kromme en jij kunt daarbij zijn. Reserveer snel je plekje op de gastenlijst.

Het boek Humanification onthuld het DNA van technologische innovatie en helpt hiermee investeerders, leiders, ondernemers en beleidsmakers beter te anticiperen op de extreem snelle technologische veranderingen van vandaag de dag. Het boek zal je kijk op de rol van technologie binnen onze samenleving totaal veranderen!


Humanification Book Cover
“Humanification will stay with you consciously or unconsciously; it will change your everyday life. A truly remarkable book that no entrepreneur, leader or policy maker can afford to miss.”Ad Nederlof - Chairman of the VANAD Group and former CEO of Genesys
5 star amazon reviews

Wat, Wanneer en Waar?

Wat?

Lezing en boeklancering van
het boek: Humanification,
Go Digital, Stay Human

Wanneer?

18 april 2017
Programma start om 19:00
en duurt tot +/- 22:00

Waar?

Da Vinci Theater
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden

Boek Promotie Trailer

Bekijk hier de korte promo video over de inhoud van het boek Humanification

Programma


19:00 uur – Inloop
19:30 uur – Opening zaal en introductie
19:35 uur – Inspirerende lezing
20:25 uur – Uitreiking eerste boek
21:00 uur – Signeersessie en borrel
22:00 uur – Einde

Aanmeldformulier Gastenlijst

Wilt u de lezing en boeklancering op 18 april 2017 zelf bijwonen? Dan kunt u zich hieronder gemakkelijk online aanmelden.

Gastenlijst

LET OP! Per persoon het formulier invullen, dit ivm. het aantal beschikbare zitplaatsen in het theater.

Over Christian Kromme

In 2011 heeft Christian een vrij unieke vinding gedaan. Tijdens de zoektocht naar zijn dochters gezondheid heeft Christian zeven unieke golfpatronen ontdekt in de ontwikkeling van cellen en biologische organismen.

Deze zeven golfpatronen vormen tevens een blauwprint voor de ontwikkeling van disruptieve technologische trends die we vandaag de dag om ons heen zien. De patronen zijn zelfs in staat om toekomstige technologische trends te voorspellen. Dit geeft organisaties en bedrijven meer zekerheid naar de toekomst toe en daarmee een solide basis bij de vorming van langere termijn visies en strategieën.